U4-2731 - Document.BeforeMove + Document.AfterMove Doesn't get fired

Created by Richard Soeteman 28 Aug 2013, 05:01:20 Updated by Sebastiaan Janssen 31 Aug 2013, 17:20:53

Is duplicated by: U4-2729

In the latest release of Umbraco the move events on the document doesn't get fired

Comments

Sebastiaan Janssen 28 Aug 2013, 15:48:44

Confirmed:

using System.Linq; using Umbraco.Core;

namespace My.Namespace { public class MyEventHandler : ApplicationEventHandler { public MyEventHandler() { umbraco.cms.businesslogic.web.Document.BeforeMove += Document_BeforeMove; }

    void Document_BeforeMove(object sender, umbraco.cms.businesslogic.MoveEventArgs e)
    {
        throw new System.NotImplementedException();
    }
}

}


Mads Krohn 29 Aug 2013, 20:37:35

This one sounds pretty critical and would solely stop me from upgrading to 6.1.4. Any plans on releasing a 6.1.5 mid time to patch this?


Richard Soeteman 29 Aug 2013, 20:49:11

If you are using 6.1.4 It's best to use the content service. The API where this bug is in is in the legacy API that i use to support all major versions of Umbraco for my packages.


Mads Krohn 29 Aug 2013, 20:50:42

Alright, completely missed that this is the old api, the new ContentService api is working just fine, sorry :)


Mads Krohn 29 Aug 2013, 20:51:06

Ha! Beat me by a second there :P


Sebastiaan Janssen 31 Aug 2013, 17:20:53

Fixed in revision a1cae3f28670df3d2725b2dcf230fa84c5ef8f99


Priority: Normal

Type: Bug

State: Fixed

Assignee: Morten Christensen

Difficulty: Normal

Category:

Backwards Compatible: True

Fix Submitted:

Affected versions:

Due in version: 6.1.5

Sprint:

Story Points:

Cycle: