U4-4225 - Reload nodes context menu doesn't work

Created by Douglas Robar 13 Feb 2014, 11:17:47 Updated by Dennis Milandt 01 Apr 2014, 09:52:31

Is duplicated by: U4-4279

Is duplicated by: U4-4339

Seen in 7.0.3

#From the action menu of any treeview (in the Content section, Media section, all of them), select the 'Reload nodes' menu item #Nothing happens (no reload is performed and the menu does not go away)

Workaround is to refresh the entire browser window.

This is a regression in 7.0.3, it does not happen in 7.0.0, 7.0.1, or 7.0.2.

Happens in Chrome, FF, and IE.

Comments

Sebastiaan Janssen 13 Feb 2014, 12:45:21

Super weird, used to work just fine! Confirmed. I see no JS errors.


Per Ploug 13 Feb 2014, 18:50:50

This is already fixed in 7.1 branch


Jakub Hromadík 21 Mar 2014, 23:00:26

I just updated my 7.0.4 site to 7.1.0-RC and this is still not working - no errors, no network activity. Tested in Firefox 29, Opera 20 and IE 11.

Update: Never mind, my bad. It works just fine. Turns out the upgrade process using Nuget has some issues: [U4-4500|http://issues.umbraco.org/issue/U4-4500] and a temporary solution [U4-4498|http://issues.umbraco.org/issue/U4-4498].


Dennis Milandt 01 Apr 2014, 09:36:32

I get this error in 7.0.4


Sebastiaan Janssen 01 Apr 2014, 09:49:25

@dennis@it-future.dk Yes.. it was fixed in 7.1.0 (see the "Due in version" field).


Dennis Milandt 01 Apr 2014, 09:52:31

Ahh, my bad. I thought it was supposed to be fixed in 7.0.4.


Priority: Normal

Type: Bug

State: Fixed

Assignee: Per Ploug

Difficulty: Normal

Category:

Backwards Compatible: True

Fix Submitted:

Affected versions: 7.0.3

Due in version: 7.1.0

Sprint:

Story Points:

Cycle: