U4-4473 - Style sheets not showing in the Rich Text Editor-toolbar.

Created by Max Maceachthighearna 19 Mar 2014, 09:28:00 Updated by Marc Kristensen 15 Aug 2014, 11:24:30

Duplicates: U4-3470

I've experienced some problems working with style sheets in the RTE-toolbar, umbraco versions 7.0.x. The main problem is that i can't see the styles in the drop down, this even after recreating the style sheets, disabling cache and restarting the site.

1 Attachments

Comments

Sebastiaan Janssen 19 Mar 2014, 10:18:22

See issue U4-3543, it works but you need to clear your browser cache after defining styles to show. This should no longer be necessary in 7.1.0.


Neil Gaietto 28 Apr 2014, 02:59:17

I am still having this issue even in version 7.1.1. Browser cache is cleared and updated the Client Dependency version, but nothing is showing up.

"/umbraco/backoffice/UmbracoApi/Stylesheet/GetRulesByName?name=richtext-editor-styles" is returning an empty array, which I assume is what's being used to generate the dropdown.


Timo 29 Jul 2014, 09:14:41

Im also experiencing the same issue with 7.1.4 (with seperate installations / servers). The stylesheet editor doesnt show any styles, and the RTE shows no visible options (even if the file does have valid styles).

I can see the file being created, but the editor just stays blank.


Marc Kristensen 15 Aug 2014, 11:23:23

Experiencing this also, but it is changing between several states. Showing the styles normally. Showing the "Source code" as pictured here. Showing clear formatting IN the editor styles. Reloading the page can sometimes fix it, but only temporary. using 7.1.1


Priority: Normal

Type: Bug

State: Duplicate

Assignee:

Difficulty: Normal

Category: Editor

Backwards Compatible: True

Fix Submitted:

Affected versions: 7.0.4, 7.1.1

Due in version:

Sprint:

Story Points:

Cycle: