U4-5010 - Package editing view missing in distribution

Created by trophydan 28 May 2014, 14:53:34 Updated by Sebastiaan Janssen 20 Jul 2014, 07:38:03

Is duplicated by: U4-5248

See attached screenshot

2 Attachments

Comments

Sebastiaan Janssen 28 May 2014, 15:13:57

When do you get this error? What steps did you take?


trophydan 29 May 2014, 09:27:40

Error occurs when (in developer section/ packages) clicking installed packages link, I thought it was because I installed, and then uninstalled a package reported as compatible, which was not (FALM). I checked in the distro to see if I could manually replace it, but it was not in the zip file/umbraco/views


Sebastiaan Janssen 29 May 2014, 09:32:56

This file doesn't exist at all so I'm puzzled as to where you see the error..

So, for me, I went to the developer section, expanded installed packages and clicked on one of them, that works fine and I could proceed to uninstall it if I wanted. Are you doing anything differently?


Tom Dudfield 29 May 2014, 15:50:40

developer -> packages

Click on created packages, then you get the error.

This is on a empty solution getting Umbraco via NuGet.


Sebastiaan Janssen 29 May 2014, 16:07:32

Oh right, now I see it when I actually click the node called "Installed Packages". There's no edit view for this at all, we should just remove that from the tree.

Just to be clear: if there is any installed packages you'll be able to expand that node in the tree, but you don't have any so the little triangle isn't there. Clicking on the actual node isn't supposed to do anything.


Tom Dudfield 29 May 2014, 16:11:06

Clicking on "created packages" gives the same error.


Sebastiaan Janssen 29 May 2014, 16:16:54

Yeah.. again, it's an oversight, clicking on those nodes should do nothing at all.


trophydan 29 May 2014, 17:51:12

Hi Sebastiaan

thanks for keeping on top if this, i do have one installed packaged (EZ Search) I tried installing FALM (reported as compatible with 7x) - didn't work, and caused some problems with dependencies being removed (I will report this directly to the FALM team) and config tree which works fine.


Sebastiaan Janssen 27 Jun 2014, 14:26:47

Commit made by '''Sebastiaan Janssen''' on ''2014-06-27T16:25:57+02:00'' https://github.com/umbraco/Umbraco-CMS/commit/966a29954c8a04db94fd93eb6f74dece8b3f4db3

#U4-5010 fixed

Package editing view missing in distribution


Priority: Normal

Type: Bug

State: Fixed

Assignee:

Difficulty: Normal

Category:

Backwards Compatible: True

Fix Submitted:

Affected versions: 7.1.3

Due in version: 7.1.5

Sprint:

Story Points:

Cycle: