U4-5073 - umbraco.library:GetCurrentMember returns null

Created by Sarah Green 10 Jun 2014, 15:04:23 Updated by Jose A Cerqueiro 09 Nov 2017, 21:12:59

This seems to be broken in version 6.2.0 returns nothing/null (called from XSLT in macro previously working).

Comments

Allan Hawkey 25 Feb 2015, 12:19:51

Trying to upgrade a load of sites from v4.11, and struggling without this. Any idea when this is likely to be fixed??


Shannon Deminick 26 Jun 2017, 07:08:48

Closing issue due to inactivity - see blog post for details https://umbraco.com/blog/issue-tracker-cleanup/


Jose A Cerqueiro 09 Nov 2017, 21:12:59

For anyone still using 6.2.x, you can find a workaround @sebastiaan used long time ago for the OurUmbraco.Site. Not sure if Our is using xslt anymore but I guess this could help anyway (In my case, the customer required to upgrade a few sites to the latest v6 before going up to v7.x). Basically, @sebastiaan copied the GetCurrentMember method into a custom XsltExtension where he fixed the problem.

See the commit for details [970a083|https://github.com/umbraco/OurUmbraco/commit/970a08316da1e2b8d342e62ba993d3dc6edd00e6] ... take a look to the code on "uForum/Library/Xslt.cs" at the end of the commit.

Wondering if it makes sense to fix it in the umbraco.library source code.


Priority: Normal

Type: Bug

State: Closed

Assignee:

Difficulty: Normal

Category:

Backwards Compatible: True

Fix Submitted:

Affected versions:

Due in version:

Sprint:

Story Points:

Cycle: