U4-7815 - List view - bug when custom list view has been created.

Created by Rune Strand 22 Jan 2016, 13:36:33 Updated by Mads Rasmussen 26 Jan 2016, 15:10:32

What did you do? Created a custom list view (List View - promoRepository) on the List view tab in the doc type editor to be used instead of the default(List View - Content(default)). Saved the List view and saved the Data Type. Moved to the content section to check if the List View was changed and it was. Moved back to the doc type editor to make additional changes to the custom List View

What did you expect to happen? To see the custom list view (List View - promoRepository) and to be able to edit it by clicking the settings icon.

What actually happened? It show the default List View (List View - Content(default)) and when I click the settings icon. If I click "Create custom List View" I can edit my custom List View (List View - promoRepository)

1 Attachments

Comments

Shannon Deminick 26 Jan 2016, 10:34:19

@madsrasmussen you have time to look at this one?


Chriztian Steinmeier 26 Jan 2016, 13:11:24

Just had this happen to me too (in Umbraco 7.4.0-beta2)


Rune Strand 26 Jan 2016, 13:18:19

@greystate Yeah I caught in beta2, thanks for adding that info ;)


Mads Rasmussen 26 Jan 2016, 15:10:21

Commit: https://github.com/umbraco/Umbraco-CMS/commit/fd58c3b3c6b6f0358dd75d03488e323735f70bfb


Priority: Task - Pri 1

Type: Bug

State: Fixed

Assignee:

Difficulty: Normal

Category:

Backwards Compatible: True

Fix Submitted:

Affected versions: 7.4.0

Due in version: 7.4.0

Sprint: Sprint 7

Story Points:

Cycle: