U4-7903 - Using shortcut for "add property" removes "add property"-field for other tabs in document type editor

Created by Bjarne Fyrstenborg 05 Feb 2016, 02:21:32 Updated by Mads Rasmussen 08 Feb 2016, 09:56:16

Relates to: U4-7904

Tested with Umbraco 7.4.0-RC1

When using shortcut for "add property" (alt+shift+p), it seems to remove "add-property" field for other tabs than first tab.

E.g. for Home document type in Fanoe starterkit. On init you have a "add-property" field for both "Content" and "Site" tabs. After hitting alt+shift+p it dissapears for "Site" tab... or actually it seems to add a property using Label as datatype without I had chosen that.

For "Content" tab it seems to init with a "Label" property but removes it when I exit the property settings - it doesn't happen for "Site" tab.

To reproduce:

Select tab "Content" in "Home" document type and hit alt+shift+p Now you should see a "Label" property added for "Content" tab, but it also select "Site" tab (it should still have "Content" tab selected) When you exist without adding a property, you should see a "add property"-field is re-added to "Content" tab, but for "Site" tab it is missing and it has a "dummy" Label property.

Second time I select tab "Content" in "Home" document type and hit alt+shift+p, it keep the tab selected.

On init if I don't select a tab and hit alt+shift+p, it seems to select (hightlight) the last tab, but it does preview with a "dummy" Label property for the first tab - but when adding the property it seems to be added to last tab.

Comments

Priority: Normal

Type: Bug

State: Fixed

Assignee:

Difficulty: Normal

Category:

Backwards Compatible: True

Fix Submitted:

Affected versions: 7.4.0

Due in version: 7.4.0

Sprint: Sprint 8

Story Points:

Cycle: